top of page

USLUGE

Projektovanje i izvođenje svih tipova fasada

Sa trideset godina iskustva u radu sa različitim sistemima fasada, od projektovanja do izvođenja i održavanja, Fermax je vaš pravi izbor kada je reč o fasadama i fasadnim omotačima.  

Naš tim inženjera/projektanata i izvođača poseduje duboko poznavanje i razumevanje principa energetski efikasne i pasivne gradnje, budući da kontinuirano primenjujemo nova znanja, najnaprednije materijale i opremu, koji se koriste u zemljama EU.

Ukoliko vaš projekat sadrži više različitih tipova fasade - Fermax je vaš pravi partner. Uz izvođenje svih vrsta fasadnih sistema, investitorima nudimo i usluge našeg projektnog biroa, kao i usluge u vezi sa sistemima skela, ali i projektovanje i izvođenje enterijera. Takođe, sarađujemo sa firmama koje mogu da pruže pomoć u dobijanju energetskog pasoša.

Porto Montenegro Baia _3.JPG

VODEĆI IZVOĐAČ FASADA

NA TRŽIŠTU REGIONA

Čvrsti principi kvaliteta, inovativnosti i ekspertize,  kroz brojne projekte uspešno izvedenih fasada, doneli su nam odličnu reputaciju među klijentima i visok kredibilitet kod međunarodnih stručnih insitucija iz oblasti građevinarstva.

bottom of page