O NAMA

Iskustvo, znanje, kvalitet

Fermax je vodeći,  specijalizovani izvođač fasada na tržištu, sa preko dve decenije iskustva u ovoj oblasti i preko 500 izvedenih fasada. Okupljamo tim predanih, edukovanih i stručnih ljudi, čije su iskustvo i znanje naša najveća vrednost.

 

Fokusirani smo na potrebe i specifičnosti svakog projekta i rešeni da ispunimo i premašimo sve zahteve investitora iz različitih sektora – javnog, rezidencijalnog, korporativnog.

 

U procesu analize, pripreme, izvođenja i održavanja fasada, predlažemo optimalna rešenja, koja zadovoljavaju i najstrože evropske norme. U ovom procesu, iskustvo koje imamo dragoceno nam je – jer smo u mogućnosti da uz izvođenje fasada, investitorima ponudimo i konsalting, konsultanstski nadzor i kontrolu radova. 

 

Čvrsti principi kvaliteta, inovativnosti i ekspertize,  kroz više od 600.000 metara kvadratnih uspešno izvedenih fasada, doneli su nam odličnu reputaciju među klijentima i visok kredibilitet kod međunarodnih stručnih insitucija iz oblasti građevinarstva i projekata energetske efikasnosti.

Fasada danas sve više dobija na značaju, a nova regulativa u poštovanju principa energetske efikasnosti donosi pred nas nove i veće izazove. Fermax aktivno učestvuje u edukaciji tržišta, investitora i svih interesenata, u cilju uštede energije i novca.

Nagrada Brand Leader Award za poslovnu izvrsnost 

pogledajte brošuru

NAŠE

VREDNOSTI

INTEGRITET

Održati obećanje i premašiti očekivanje. Biti otvoren, pošten i fer u poslovanju.

KVALITET

Svaki korak u procesu se pažljivo sagledava, planira i izvodi uz poštovanje normi, rokova izrade i zahteva investitora.

STRUČNOST

Autoritet zasnovan na znanju, edukaciji i iskustvu. Stalna edukacija zaposlenih, praćenje novih tehnoloških rešenja, upotreba najmodernije opreme i alata.

POŠTOVANJE

Poštujemo tuđe mišljenje i spremni smo da prihvatimo svaki izazov. Poštujemo zahteve investitora, naše saradnike, zajednicu i konkurente.

All Rights Reserved. Copyright by FERMAX 2017